Podnikatelia vedeli ste, že viac ako 90% z Vás nemá svoje financie pod kontrolou?


Tipy a rady ZADARMO, ktoré Vám môžu ušetriť do budúcna tisíc eur ročne!

Zhodneme sa, že väčšina podnikateľov nechce platiť externé služby účtovníkom viac, než je potrebné. Alebo platiť za služby, ktoré kvalitatívne nezodpovedajú predstavám a potrebám Vášho podnikania. Problém nastáva, ak platíte viac v rámci zlej činnosti interného oddelenia účtovníctva (daňové výmery, finančnej kontroly a pod.).

Pripravil som pre Vás niekoľko tipov, ako rýchlo a jednoducho spoznať „kadiaľ beží zajac“. Inými slovami spoznať, či máte správne a efektívne nastavené účtovné procesy, či Vám nehrozí v blízkej dobe daňová kontrola, a ako jej predísť.

Zanechajte mi tu svoj email a ja Vám obratom zašlem tipy a rady, podľa ktorých si môžete sami vyhodnotiť výsledky účtovného oddelenia alebo výsledky externých účtovníkov.

    “Urobte si vo svojom podnikaní poriadok podľa našich rád a postupov, ktoré sú overené desiatkami podnikateľov na celom Slovensku”

    Artur Oberhauser CEO spoločnosti Audit Tax Consulting

    Čo o nás hovoria spokojní podnikatelia z celého Slovenska?

    Martin Mravec (GfK, s.r.o.)

    Našou základnou požiadavkou na účtovnú spoločnosť pri vedení účtovnictva a miezd je odbornosť, individuálny prístup a kvalita služieb. Túto požiadavku už dlhodobo spĺňa spoločnost ATC, a preto sme maximálne spokojní s ich službami

    Grenkeleasing, s.r.o

    V súčasnosti sa firmy stretávajú s čoraz prísnejšími požiadavkami na dodržiavanie zákonných požiadaviek a predpisov. Ja vnímam úlohu auditu takto: poskytnúť nezávislý názor, kvalitné a aktuálné informácie, identifikovať riziká a možnosti ich efektívného riadenia a tiež je to spôsob zyvšovania dôveryhodnosti spoločnosti. Toto všetko nám spolupráca s audítormi z ATC zabezpečila.

    Peter Ondráš (BEPON)

    My v našej spoločnosti viemie, že aj pri zdanlivo jednoduchých transakciách sa môžu objaviť nečakané komplikácie, ktoré potom môžu viesť k vysokým daňovým sankciám za odchýlenie sa od nejasných daňových predpisov. Spoluprácou s odborníkmi z ATC sa snažíme tomuto úspěšne predcházať.